O NAS /

LAG

Skupina LAG Group s sedežem podjetja LAG Trailers v Breeju (Belgija) ima nove gradbene in storitvene dejavnosti, razširjene v treh državah, podpira pa jo ekipa 500 zaposlenih.

Pri podjetju LAG Trailers se osredotočamo na proizvodnjo vseh vrst cistern in smo pripravljeni izpolniti vse vaše storitvene potrebe. Podjetje Lag Trailers zaposluje 420 ljudi na lokaciji v Belgiji. Sosednji diviziji na Nizozemskem, podjetje LAG Service (Burg Trailer Service) in podjetje CIENL, skupaj zaposlujeta 40 ljudi. Podružnice na Poljskem zaposlujejo skupno 40 ljudi, ki delajo na lokacijah v Poznanu, Jasinu in Radzionkowu.

Skupina LAG Group si prizadeva dvigniti kakovost, učinkovitost in proizvodne zmogljivosti na še višje ravni, da bi izpolnila pričakovanja strank. Samo z aktivno inovacijo na področju naše notranje logistike, proizvodnih in montažnih procesov lahko ostanemo v ospredju na trgu cistern. Specializirana poprodajna služba zagotavlja najboljše storitve.

Misli globalno, deluj lokalno

Podjetje LAG Trailers je vodilni evropski proizvajalec prikolic cistern, tako na nacionalni kot mednarodni ravni. Poleg naše močne prisotnosti na domačem trgu Beneluksa je podjetje LAG tudi dobro znano ime v industriji v drugih delih zahodne Evrope, Skandinavije, Združenega kraljestva in vzhodne Evrope.

Z združevanjem globalnega znanja in izkušenj različnih podjetij CIMC delamo kot ekipa pri razvoju prikolic cistern za več celin. Podjetje LAG Trailers ostaja lokalni, belgijski proizvajalec, vendar z globalnim znanjem in izkušnjami. To nas opredeljuje kot visokokakovostnega proizvajalca z neprekosljivim znanjem.

Zanesljivi od leta 1947

Podjetje LAG Trailers ima sedež v Breeju v Belgiji in trenutno zaposluje približno 420 izkušenih strokovnjakov. Za podjetje LAG je značilna bogata zgodovina in ustanovitelja, brata Geusens.

Podjetje LAG Trailers je bilo ustanovljeno po drugi svetovni vojni. To burno obdobje je navdihnilo brata Lamberta in Arnolda Geusensa za razvoj transportnih vozil. Izdelala sta prvo prikolico iz odvečnega transportnega materiala britanskih in ameriških vojakov. Podjetje LAG je bil uradno ustanovljeno leta 1947.

Ker je bila naftna industrija v porastu, je bil poudarek na izdelavi prikolic za gorivo. Da bi strankam zagotovil konkurenčno prednost, je Arnold Geusens zbral inovativne zamisli v Veliki Britaniji in Ameriki. Rezultat zbranih informacij je bila prva prikolica za gorivo iz aluminija izdelana v podjetju LAG, ki je prišla v Evropo. Podjetje LAG se je hitro izkazalo kot inovativni vodja v industriji.

Kar se je začelo kot podjetje s petimi zaposlenimi, je od takrat preraslo v trdno podjetje s približno 500 zaposlenimi v več državah.

Poslanstvo in vizija

Naša misija

Zagotoviti zanesljivo, inovativno in modularno opremo za cestni promet evropski industriji cistern in intermodalnega transporta. Stranka in varnost sta vedno v ospredju, kar nam omogoča, da na vodilen in uspešen način dosežemo konkurenčen izdelek skupaj z našimi dobavitelji, ki so temelj naše strategije svetovne preskrbe »Global Supply«. Prek naše servisne službe se lahko naše stranke zanesejo na naše dolgoletne izkušnje in znanje, da na svojih vozilih opravijo tudi najtežja popravila in dosežejo popoln rezultat.

Naša vizija

Kot dinamična organizacija želi podjetje LAG biti eden od treh najboljših proizvajalcev cistern in intermodalne transportne opreme v Evropi. Trajnostno podjetništvo in uporaba najučinkovitejših proizvodnih metod sta osnova za visokokakovostne izdelke in odlične odnose s strankami.