LAG PRIKOLICE

Široka
paleta
izdelkov

PRIKOLICA ZA GORIVO

S prikolico za gorivo podjetja LAG Trailers izberete kakovost in zanesljivost. Podjetje LAG Trailers je prvi proizvajalec prikolic za gorivo iz aluminija v Evropi. Še danes se lahko zanesete na naše strokovno znanje glede prikolic za gorivo, nadgradenj prikolic za gorivo in prikolic vseh običajnih oblik in velikosti.

PRIKOLICA CISTERNA

Pri podjetju LAG Trailers boste našli široko paleto prikolic cistern iz nerjavečega jekla. Dobavimo lahko tako prikolice cisterne ADR (kemične tekočine, bitumen ali kisline) kot prikolice cisterne brez ADR (hrana in druge nevtralne tekočine).

PRIKOLICA ZA SILOS

Prevažate žitarice ali praške? Potem so naše prikolice za silos odlična rešitev za vas. Izbirate lahko med prekucnimi in ne-prekucnimi prikolicami za silos, ki ustrezajo vaši specifični uporabi.

REZERVOAR

Silos pod tlakom, kubični nizkotlačni rezervoarji ali škatlasti breztlačni rezervoarji? V naši obsežni ponudbi boste zagotovo našli zabojnik za razsuti tovor, ki ga potrebujete.

ŠASIJA ZA REZERVOAR

V kategoriji šasije za rezervoar ponuja podjetje LAG Trailers široko paleto šasij za prevoz rezervoarjev cistern, ladijskih zabojnikov in prekucnih zabojnikov za razsuti tovor.
ZANESLJIVI

Od leta 1947

Naši visokokakovostni izdelki so rezultat znanja, inovativnosti in 75 let izkušenj. Podjetja po vsem svetu nam zaupajo kot vodilnemu proizvajalcu cistern. Z integracijo v skupino CIMC Group smo postali globalni igralec z nadaljnjo zavezanostjo oblikovanju in izdelavi zanesljive, inovativne in modularne opreme za cestni promet za industrijo cistern in intermodalno industrijo.